Szanowne Koleżanki i Szanowni Koledzy,

z przyjemnością dzielimy się informacją o kontynuacji w 2021 r. współpracy Polskiego Stowarzyszenia Inwentaryzatorów Muzealnych z firmą Fpsystem Franciszek Pacewicz. Tym samym serdecznie dziękujemy Partnerowi za dotychczasową współpracę i plany kolejne działania związane z popularyzowaniem dobrych praktyk w środowisku inwentaryzatorów muzealnych.

Dla tych z Państwa, którzy nie mieli okazji na bezpośredni kontakt z przedstawicielami firmy Fpsystem Franciszek Pacewicz podczas wydarzeń organizowanych czy współorganizowanych przez PSIM, zachęcamy do zapoznania się z materiałami informacyjnymi (PDF 6 MB) oraz do kontaktu z przedstawicielem Partnera.

Firma Fpsystem Franciszek Pacewicz od ponad 10 lat tworzy oprogramowanie wspomagające pracę muzeów oraz innych instytucji kultury w zarządzaniu kolekcjami. System Muzeo powstał we współpracy z muzealnikami, dlatego pozostaje dostosowany do specyfiki ich pracy i uwzględnia potrzeby w tym zakresie. Na etapie wdrożenia system Muzeo jest indywidualnie przystosowywany do potrzeb placówki, użytkowników oraz kategorii zbiorów.

Szczegółowe informacje o produkcie firmy Fpsystem Franciszek Pacewicz znaleźć można na stronie internetowej firmy.

Kontakt do przedstawiciela Fpsystem Franciszek Pacewicz:

Anna Rosińska
e-mail: biuro@fpsystem.pl